Identifikohu  /  Regjistrim

Përfitimet tona


Prezantimi evropian

Falë bashkëpunimit ndërkombëtar me partnerët e huaj, ju garantojmë një prezantim pan-evropian të pronës suaj.


Baza e të dhënave të pasurive të paluajtshme nga 6 vende

Serveri ynë i pasurive të paluajtshme Banimi.eu ju lejon të hyni në pasuri të paluajtshme në 6 vende Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Kosova, Maqedonia, Serbia.


Prezantimi në 13 gjuhë

Serveri ynë i pasurive të paluajtshme Banimi.eu do t'ju ofrojë një prezantim të pronës suaj në të paktën 13 gjuhë botërore, duke rritur kështu numrin e blerësve potencialë.


Dyqane statistika

Serveri Banimi.eu do t'ju ofrojë statistika për numrin e klientëve, vendet e klientëve, suksesin e prezantimit tuaj.


Kontroll i thjeshtë

Thjesht shkruani porosinë tuaj në Banimi.eu me mundësinë e rimbushjes dhe redaktimit të shpejtë.


reklamat

Mundësia e fushatave reklamuese në Banimi.eu.


Përfitimet tona